Blog

5 Ide kreative për dekorin e Halloween

Halloween është periudha perfekte për tu treguar sa më kreativë me dekorin e ambienteve të brendshme ose të jashtme, si dhe për organizimin e eventeve tematikë ku mund të ftoni të gjithë miqtë tuaj. Këtu janë disa ide se si mund ta bëni këtë Halloween më interesant, edhe me më shumë ngjyra.  

» Read more...

20 mënyrat se si ndryshuan dasmat (për më mirë) në dekadën e fundit!

01. Mediat Sociale luajtën një rol kryesor Nuk është rastësi që të dy Pinterest dhe Instagram u lançuan në vitin 2010, duke ndryshuar përgjithmonë botën e dasmave dhe revolucionarizuar industrinë. Media sociale frymëzon shumë dasma, si nga këndvështrimi vizual, ashtu edhe nga dekori duke i dhënë çifteve mjetet për të gjetur dhe shprehur idetë e tyre më lehtë. Si rezultat, ne të Gaia Events janë të sfiduar të krijojnë diçka të re dhe ndryshe për secilin klient, për të mos përsëritur conceptet.

» Read more...