Ekipi ynë

Gaia Events përbëhet nga një grup profesionistësh të specializuar për realizimin e të gjitha llojeve të eventeve. Mirëmbajtja e një standarti të lartë në shërbimet që ofrojmë është fokusi kryesor në punën e përditshme.

Stafi ynë dallon me individët e talentuar, dedikuar, kreativë dhe plot pasion që punojnë me një qëllim të përbashkët – t’ju garantojnë që eventi juaj do të jetë i paharrueshëm, domethënës dhe magjik.


XHENI GJIKURIA

Founder & Owner

For me, producing weddings and events is about creating unforgettable experiences. In order to do that and stay inspired, I’m constantly seeking adventure in my personal life – exploring new destinations and fueling my own passion for the outdoors and design.VIOLA GAÇI

Event Manager

I believe that authenticity, passion and a sense of humor are the key ingredients to every successful event.
HUEDA SHIMAJ

Event Designer
ERIOLA PEPKOLAJ

Marketing Manager
Fotot nga Larissa Cleveland